Preskočiť na hlavný obsah

Predstavte si bezstresové zariaďovanie kancelárie...


Zariaďovanie kancelárie vám môže spôsobiť nemálo vrások na čele. Zdanlivo jednoduchý proces je komplikovaný mnohými drobnosťami, ktoré sa spoločne postarajú o zbytočnú stratu času či neefektívne vynaložené finančné prostriedky. Kancelársky nábytok nie sú iba stoličky, kreslá, sedačky či stoly.

Kancelársky nábytok vytvára celkový dojem z pracovného prostredia – kancelárska stolička či kancelárske kreslo spolu so stolom sú druhým domovom vašich zamestnancov.

Unavený, nepríjemne sa cítiaci zamestnanec, nie je prínosom pre žiadneho podnikateľa. Moderný kancelársky nábytok kladie dôraz nielen na dizajn, ale najmä na rozmanité ergonomické prvky. Správny výber kancelárskeho nábytku je dôležitým prvkom pri ceste za úspechom. Vybaviť kanceláriu nábytkom podľa želaného rozpočtu je dnes ďaleko jednoduchšie, ako tomu bolo v minulosti.

Produkty od invent-dizajn.sk vám ponúkajú všetko, čo potrebujete do vašej kancelárie. Kancelárska recepcia sa postará o príjemné privítanie klientov. Kancelárska sedačka vám umožní pohodlné rokovanie či odpočívanie so štýlom.

V invent-dizajn.sk nájdu riešenie pre svoje kancelárie zákazníci s rôzne náročnými požiadavkami. V katalógu produktov nájdete:
  • ekonomický/cenovo nenáročný nábytok, ktorý zaťaží firemný rozpočet minimálne
  • štandardný kancelársky nábytok
  • manažérsky kancelársky nábytok vyššej kategórie.
Všetky ponúkané výrobky (od kancelárskych stoličiek až po pult na recepciu) sú vyrábané v rôznych prevedeniach. Vybrať si môžete pohodlné čalúnené verzie alebo praktické plastové výrobky. Pri čalúnených stoličkách či kreslách je samozrejmosťou možnosť výberu farby a druhu poťahovej látky. V ponuke sú rôzne mechanické prevedenia či konštrukčná výbava.

Výrobky ponúkané na invent-dizajn.sk spĺňajú európske ergonomické normy – čo sa v konečnom dôsledku prejaví na produktivite vašich zamestnancov.

Komentáre